Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Karácsonyi angyalka

Karácsonyi Angyalka egységcsomagunkból két aranyos angyalkát készíthetnek el. Választhatnak, hogy piros ruhás barna hajú angyalkát vagy szürke ruhás vörös hajú angyalkát készítenek el.

Az egységcsomag minden hozzávalót tartalmaz.

 

1. Vágja ki a csomagban található kör sablont, majd rajzolja rá a nagy anyagdarabra és vágja ki. Hajtson vissza 0,5 cm-t. Fércöltéssel varrja körbe, majd húzza össze és tömőanyaggal tömje ki

 

2. Hajtsa ketté a csomagban található hosszúkás anyagdarabot, majd kerekítse le ollóval a széleket, varrja össze őket. Fordítsa ki az anyagot és apró fércöltéssel varrja körbe és húzza össze. Ebből lesz a gallér.

 

3. Ragassza össze az egyes részeket egy ragasztópisztoly segítségével. (test, gallér, fej, haj, gomb, szárny) A piros anygalnál juta szalag masniból készül a szárny.

 

4. Rajzoljon helyes arcot az angyalkának színes ceruza segítségével.

 

5. Készítsen masnit juta szalagból és kösse össze a vékony szalaggal, majd ragassza az angyalra.

 

6. Helyezze a kartonra a vliest és az anyagot, majd PVA ragasztóval rögzítse az anyagot a kartonra, a sarkoknál vágjuk le a keletkezett anyagfelesleget. A pici kartont csak anyaggal foglaljuk be.

 

7. Ragasszuk a kész kartonokat a doboz fedelére, a külső oldalra a nagyobbat, a belsejére pedig a kisebbet. Dekorálhatjuk még szalaggal.

 

Az egységcsomagokat keresse üzleteinkben! Remek ajándék lehet gyerekeknek is Karácsonyra.

Jó munkát kívánunk hozzá!

További ötletek>>>