Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyári pamuttáska Izink Diamond csillámporos pasztával

Itt a nyár, amikor bátran feldobhatjuk öltözékünket élénkebb színekkel, vagy csillámos, akár neon színű kiegészítőkkel! A lenti ötletben egy, a nyári bevásárlásokhoz tervezett pamutszatyor dekorálása közben bemutatjuk új, magas holográfos-csillám tartalmú, gyémánytfényben tündöklő festékpasztánkat, amely alkalmas szinte bármilyen felületre. 

 

Amire szükségünk lesz hozzá:
-pamut táska (tetszőleges típus)
-stencil a nekünk tetsző mintával
-Izink Diamond csillámporos festék tetszőleges színben
-festőkés

Első lépésben pamut táskánkat fektessük egy teljesen sima munkafelületre és simítsuk le, ha szükséges, vasaljuk át az anyagot. Választott mintájú stencilünket helyezzük rá a pamut táska azon részére, ahova szeretnénk, hogy kerüljön majd a minta, majd ragasztószalaggal rögzítsük a sablont a táskához. 

Bontsuk fel az egyik választott színű Izink festékünket, s nyomjunk belőle egy adagot a stencilre, a mintának azon része mellé, amelyiket szeretnénk majd, hogy a választott árnyalatban tündököljön. A mennyiséget úgy próbáljuk meg meghatározni, hogy festőkéssel eldolgozva fedje majd a teljes, ilyen árnyalatúra tervezett részt a mintán belül. 

Következő lépésben festőkésünkkel kezdjük el óvatosan eldolgozni a pasztát, finom mozdulatokkal simítsuk el a stencil egyes részeire, ügyelve arra, hogy mindenhova azonos mennyiségű anyag jusson. Ha valahol túl sok paszta maradt, óvatosan távolítsuk el az eszközünkkel.

Ezt a lépést ismételjük meg a mintánk többi részén is azokkal az árnyalatokkal, amiket még választottunk.

Miután mintánk minden részét kitöltöttük, egyik kezünkkel fogjuk le a táska szélét, a másikkal pedig húzzuk le a stencilt a felületről. Ügyeljünk rá, hogy ezt a műveletet azonnal végezzük el, ahogy a pasztát minden részre felvittük, tehát ne várjunk, mert ha az anyag elkezd száradni, lehúzásnál felszedhet részeket a mintánkból is.

Ezután hagyjuk száradni az alkotásunkat kb. 15-20 percen keresztül. Ha tartósabbá szeretnénk tenni művünket, akkor a teljes száradás után fordítsuk ki táskánkat, majd a két réteg közé, tehát a táska kifordított belsejébe sütőpapírt helyezve, közepes hőfokon vasaljuk át az anyagnak azt a részét, ahol a másik oldalon a mintánk van.

Jó munkát kívánunk!

Látogassa meg a Artexport.hu webüzletet a ShopManian