Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

A termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó járulékos költségeket, különösen a fuvardíjat, szállítási költséget Eladó közvetített szolgáltatásként a kosár tartalma végén, a megrendelt tételektől elkülönítve egy összegben jeleníti meg és ennek megfelelően számlázza.

Felhívjuk figyelmét, hogy a karácsonyi megnövekedett forgalom miatt pár napos csúszás várható a webes rendelések feldolgozásánál. Megértését köszönjük!

Lehetséges szállítási módok:

1. Futár

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálattal teljesíti. A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A terméke(ke)t ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át. Kiszállítást kizárólag Magyarországra vállalunk, egyéb esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk.
(Fontosnak tartjuk a csomagolás esetében is a környezettudatosságot, ezért igyekszünk használt, de jó állapotú kartondobozban küldeni megrendelését, kérjük, ezt vegye figyelembe, köszönjük!)

A szállítás munkanapokon, munkaidőben történik. A szállítási díj csak a küldemény megadott címre történő kiszállítását tartalmazza, de nem tartalmaz beüzemelési, rakodási, pakolási vagy egyéb költséget.

(Tájékoztatás a GLS futárszolgálattól: "A miskolci önkormányzat döntése értelmében a Miskolc belvárosára érvényes behajtási engedélyeket november 1. dátummal visszavonták, így többek között a GLS sem tud 9 óra után behajtani erre a területre. Ezért a megszokott kiszállítási időkben sajnos csúszások történhetnek tekintve, hogy az itt található címeket csak kerülő úton tudjuk megközelíteni. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a címzettek a lehető legkevesebbet érezzék meg a kialakult helyzetből, de előreláthatólag a délelőtti kézbesítések során csúszások történhetnek. Egyeztetést kezdtünk az önkormányzattal, hogy a döntésüket felülbírálják és az engedélyünk ismét érvényes legyen."

A GLS futárszolgálattal küldött csomagot már bankkártyával is kifizetheti utánvét esetén!

 

Szállítási díjak

Ha a megrendelés összege

10 ezer Ft alatti 1130 Ft
10 és 20 ezer Ft közötti 1330 Ft
20 és 50 ezer Ft közötti 1590 Ft
50 ezer Ft feletti (kivéve terjedelmes, vagy 15 kg feletti csomagoknál egyedi ár) ingyenes


Egyedi szállítási díj van megbeszéléssel bizonyos termékek esetében súlyra, illetve méretre való tekintettel (ezt adott termékeknél jelezzük, pl.15 kg-os agyag, nagy méretű vászon).


2. Személyes átvétel

A kiválasztott üzletben, a honlapon megadott nyitva tartási idő szerint. A személyes átvétel szállítási díja 0 Ft.

Amikor csomagja beérkezik a kiválasztott üzletbe, küldenek Önnek SMS-t róla vagy telefonon hívják, ezután 2 hétig őrzik meg csomagját. Kérjük, feltétlenül várja meg az üzlet értesítését, hogy a rendelése átvehető!

Vevő kötelezettséget vállal a megrendelt termék, illetve szolgáltatás átvételére. Az ennek elmulasztásából eredő károkért Eladó semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket (pl. ismételt kiszállítás, munkaidőn kívüli szállítás, visszaszállítás, stb.) Vevő viseli.

Vevő köteles az átvétel időpontjában a küldeményt tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Probléma esetén a vásárlónak jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie. Továbbá cégünk ügyfélszolgálatát e-mailben értesítenie kell, hogy a lehető legrövidebb időn belül intézkedhessünk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Külföldi szállítás

A szállítási ár függ a csomag méretétől, súlyától, a célországtól és a NAV által meghatározott aktuális havi dízelártól, ezért megrendelés után tudjuk a konkrét szállítási költséget kiszámítani. Természetesen a terméket csak azután küldjük ki, miután a szállítási díj összegét egyeztetettük Önnel.

Magyarország határain kívüli szállítási cím esetén a szállítás és a banki átutalás költsége minden esetben a Vevőt terheli.

In case of delivery address outside the borders of Hungary, the cost of delivery and bank transfer are payed by the Customer.Rendeléssel kapcsolatos kérdéseket a rendeles@hobbymuvesz.hu email címen tudjuk fogadni, illetve a levélben részünkre elküldött telefonszámot hívjuk, amint tudjuk!