Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Tanfolyamok az Üllői úti Hobbyművész boltban

Legrégebbi, szakértő munkatársaink tanfolyamain bárki könnyedén elsajátíthatja a technikák alapvető és mesteri fortélyait.  
Littomericzky Jutka nagy szeretettel és hozzáértéssel mutatja meg a Swarovski Elements kristályokhoz és gyöngyfűzéshez kapcsolódó technikákat, az igényes üvegtechnikákat, mint a Tiffany technika és az üvegolvasztás, valamint az üvegfestés, selyemfestés, mozaik készítés szakértője.
Hrubos Margó és Fábián Orsi a Hobbyművész állandó dekoratőrei, számos technika profi szakértőjeként és a legújabb trendek ismerőjeként várja Önöket a foglakozásainkra.
Kalugyer Juli nevét mindenki ismeri a foltvarrás rajongói közül, mindig teltházas patchwork tanfolyamaira sokan visszajárnak.
Spaczér Erika, aki a Pannónia Filmstúdióból került hozzánk, a papír szerelmeseként és a papírtechnkikák ismerőjeként várja az érdeklődőket tanácsaival és foglakozásain.

Helyszín: 1085, Üllői út 30. Telefon/fax: 1/267-2194

Jelentkezés a helyszínen, telefonon vagy e-mailben, az ulloi32@hobbymuvesz.hu címen.

Létszám: minimum 5, maximum 12 fő.

A Tiffany foglalkozás alatt a technikához szükséges eszközök árából 10% kedvezményt adunk a résztvevőknek! A Swarovski Elements termékekre a tanfolyamon résztvevőknek 15% kedvezményt biztosítunk. Az alkotások hazavihetők, a hosszan száradó vagy kiégetést igénylő munkák pár nappal a tanfolyam után.

A részvételi díj a felhasznált alapanyagok árát tartalmazza, kivéve ahol ezt külön jelöljük.


Kalugyer Júlia patchwork tanfolyamára jelentkezés feltételei, 3100 Ft befizetése a jelentkezéskor, aki lemondja, vagy nem jön el, a befizetett összegből 1000 Ft-ot levonunk!

Aki patchwork kezdő tanfolyamra jelentkezik, annak minimális varrógépismerettel rendelkeznie kell! A tanfolyamokról érdeklődjön a 267-2194-es telefonszámon, Kalugyer Julitól.

Tanfolyamot csak telefonon lehet lemondani, az adott üzlet elérhetőségén nyitva tartási időben!

Vissza a Tanfolyamokhoz >>